کاکائو برای کودکان
آیا خوردن شیر کاکائو و کاکائو برای کودکان مفید است یا مضر؟
کاکائو برای کودکان ، کاکائو برای کودکان زیر یک سال ، شیر کاکائو برای کودکان ، مضرات کاکائو برای کودکان ، خواص کاکائو برای کودکان ، فواید کاکائو برای کودکان ، عوارض کاکائو برای کودکان ، آیا کاکائو برای کودکان مضر است؟ ، مصرف کاکائو برای کودکان ، ضرر کاکائو برای کودکان ، مضرات شیر کاکائو برای کودکان ، فواید شیر کاکائو برای کودکان ، مصرف شیر کاکائو برای کودکان ، شیر کاکائو برای کودک ، خوردن شیر کاکائو برای کودکان ، خواص شیر کاکائو برای کودکان ، خاصیت شیر کاکائو برای کودکان ، فواید و مضرات کاکائو برای کودکان ، مضرات مصرف کاکائو برای کودکان ، خواص کاکائو برای کودک ، خواص کاکائو در کودکان ، آیا شکلات برای کودکان مضر است؟ ، آیا شکلات تلخ برای کودکان مضر است ، آیا خوردن شیر کاکائو برای کودکان یک ساله مضر است
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات کاکائو برای کودکان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
جالب است بدانید که اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه مینمودند.
کاکائو و پودر کاکائو
در واقع در سال 1828، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن چربی دانههای کاکائویی گرفته می شد و از آن “کره کاکائو” تهیه می گردید. از باقیمانده آن نیز “پودر کاکائو” تهیه میگشت.گفته شده است که جوزففرای اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی شکلات را به شکل امروزی روانه بازار کرد و برای اینکه قیمت شکلات کمی پایین بیاید به چربی کاکائویی، چربیهای دیگری هم اضافه کرد.
خواص کاکائو برای کودکان
شکلات براى
بعضی ها غذایى عالى و ایده ال و براى بعضى دیگر غذایى مسموم است ولى حقیقت
غیر از این است کاکائو و یا شکلات داراى مواد چربى و پر کالرى است و اگر آن را بعد از غذا بخورند مخصوصا اگر غذاها سنگین
و پرچربى باشند دستگاه هاضمه را به زحمت مى اندازد ولى کسانى که در جاهاى
سردسیر هستند و غذاى ساده اى مى خورند و شکلات و کاکائو را به خوبى هضم و
تحمل مى کنند و عوارض ناگوارى از مصرف آن در خود نمى بینند. شکلاتى
که شما هم خورده اید مخلوطى است از آرد کاکائو و شکر با حجم کمى که دارد
غذایى کامل است و شانزده گرم آن براى یک لیوان شیر کافى است ؛زیرا صد گرم
شکلات داراى پانصد کالرى حرارت است . شکلات به علت چربى زیادى که دارد هضم
آن مشکل است و چون قابض است تولید یبوست مى کند. کسانى که ورم مفاصل و رماتیسم دارند و یا از نظر کلیه ها و کبد علیل هستند نباید آن را بخورند. دانه کاکائو داراى پنجاه درصد چربى است . کره کاکائو سفت است ؛ رنگ آن سفید مایل به زردى است ، براق و با بوى شکلاتى است که طب آن را براى تهیه شیاف به کار مى برند. براى خانمها از آن ماتیک ، کرم و محصولات زیبایى مى سازند، در صنایع عطرسازى هم آن را مصرف مى کنند.اخیرا کشف کرده اند که شکلات سرشار از کلسیم و فسفات دوشو است . هم چنین داراى ویتامین ((د)) مى باشد که این ویتامین براى تهیه کلسیم استخوانها نقش مهمى به عهده دارند. بنابراین شکلات غذایى است که ضد سستى استخوانها مى باشد و مى توان به بچه ها داد به شرطى که از مقدار معینى تجاوز نکند.کاکائو داراى دو درصد ((نئوبرومین )) و ((کافئین )) است که مصرف آن براى تقویت اعصاب کسانى که کارهاى فکرى مى کنند مفید است و در عین حال داراى اوکسالات دوکلسیم است که این ماده ، شکلات را براى کسانى که نقرس دارند یا چاق هستند و یا امراض کبدى و یا رماتیسم دارند زیانبخش کرده است .
- ۹۷/۰۲/۰۹