آموزش و طرز تهیه پلو پاکستانی به سبک مخصوص رستورانی

طرز تهیه پلو پاکستانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه پلو پاکستانی , پلو پاکستانی , پلو پاکستانی مخصوص

اگر شما هم نام پلو پاکستانی را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش و طرز تهیه پلو پاکستانی به سبک مخصوص رستورانی

در پلو پاکستانی از گوشت استفاده نمی شود ولی شما می توانید در صورت دو.ست داشتن ، گوشت نیز اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو پاکستانی :

برنج :♦: 5 پیمانه

نخود فرنگی :♦: 250 گرم

فلفل سیاه :♦: نصف قاشق چایخوری

 پیاز :♦: 2 عدد

سیر :♦: 2 حبه

هل :♦: 5 عدد

هویج :♦: 2 عدد

گل کلم :♦: 100 گرم دارچین،

زرد چوبه و نمک​ و روغن :♦: به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه پلو پاکستانی به سبک مخصوص رستورانی

در بعضی از دستور های پخت پلو پاکستانی از گل کلم استفاده نمی شود

طرز تهیه پلو پاکستانی , پلو پاکستانی , پلو پاکستانی مخصوص

طرز تهیه پلو پاکستانی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه پلو پاکستانی ابتدا باید

مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز‌ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی ​ شود.

هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

گل کلم را خرد و​ همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت

نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

سپس برنج را آبکش کنید.

آموزش و طرز تهیه پلو پاکستانی به سبک مخصوص رستورانی

می توانید با اضافه کردن گرد غوره به پلو پاکستانی آن را بسیار خوشمزه تر کنید

طرز تهیه پلو پاکستانی , پلو پاکستانی , پلو پاکستانی مخصوص

در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید.

بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و

مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

آموزش و طرز تهیه پلو پاکستانی به سبک مخصوص رستورانی