دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه هویج پلو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام هویج پلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
هویج پلو از جمله پلو های مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی ای که رنگ نارنجی تیره تری دارد،
میپزند تا پلو ظاهر خوش رنگ و لعاب تری داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو :
هویج :♦: یک کیلوگرم
برنج :♦: یک کیلوگرم یا 6 پیمانه
شکر :♦: نصف لیوان
روغن مایع سرخکردنی :♦: 6 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده :♦: 500 گرم
زعفران ساییده شده :♦: به مقدار لازم
پیاز متوسط :♦: دو عدد
دارچین :♦: نصف قاشق سوپخوری
نمک :♦: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
مواد لازم در این دستور برای تهیه هویج پلو برای 6 الی 8 نفر کافی می باشد
طرز تهیه هویج پلو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه هویج پلو ابتدا باید
. ابتدا برنج را پاک کرده و با مقداری نمک در آب خیس کنید. هویجها را با پوستکن پوست بگیرید و
پس از شستشو با چاقو به صورت خلالهای باریک خرد کنید.
از رنده درشت نیز میتوانید برای این منظور استفاده کنید.
اگر هویج ها را رنده کردید احتیاجی به پختن ندارند فقط تفت و سرخ کردن کافی است اما اگر خلالی خرد کردید بگذارید مغز پخت شوند.
تابهای آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود،
یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و تفت دهید، سپس هویجهای خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از تفت دادن خلال هویج، شکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و
روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد.
در ضمن، زعفران ساییده شده را نیز به آن اضافه کنید و پس از یکی دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید؛ به این ترتیب مایه هویج پلو آماده میشود.
پیاز را پوست کنده و بعد از شستن، در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.
سپس آن را به صورت کوفتههای ریزی درآورید.داخل تابهای کمی روغن بریزید و
کوفته ریزهها را در روغن قرار دهید و روی اجاق گاز بگذارید تا تفت داده شود.
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
شما میتوانید به جای آنکه کوفته ریزهها را با خلال هویج مخلوط کنید، آنها را به هنگام کشیدن غذا در دیس، در لابهلای برنج بریزید.
کوفته ریزهها را به مخلوط هویج خلال شده اضافه کنید.
در قابلمهای آب را بجوشانید و برنج خیسخورده را به آن اضافه کنید و پس از مدتی جوشیدن، آن را آبکش کنید.
در پایان قابلمه بزرگی آماده کرده و پس از ریختن نیمپیمانه آب و روغن در قابلمه نان یا سیبزمینی را کف آن بچینید؛
سپس روی آن را با لایهای از برنج آبکششده بپوشانید.
حالا نوبت مایه هویج پلوی روی برنج است. این کار را به صورت لایه لایه آنقدر تکرار کنید تا مایه و برنج تمام شود.
در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش معمول پخت برنج، دم کنید.
سپس خلال پسته را نیز در کمی روغن تفت داده و برای تزئین آماده کنید.
پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
بعضیها هویج پلو را با مرغ بیشتر دوست دارند بنابراین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده میکنند.
برای این میزان هویج پلو، یک عدد یا 5/1 کیلوگرم مرغ نیاز است.
با توجه به اینکه هویج پلو دارای شیره شکر است و این شیره به ته دیگ نیز منتقل میشود،
احتمال سوختن این غذا از دیگر پلوهای مخلوط بیشتر است. بنابراین یا زیر اجاق گاز را بسیار کم کنید یا اینکه از شعله پخشکن استفاده کنید.
معمولا حدود 3 ربع ساعت، زمان کافی برای دم کشیدن این پلو خواهد بود.
در اصل هویج پلو شیرین است ولی شما می توانید با توجه به ذائقه تان اندازه شکر را تغییر بدهید.
دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو مجلسی بسیار خوشمزه و خوش عطر
- ۹۷/۰۷/۰۷